Falticeni

Lansare Cartea și Jocul
Actioneaza ca sa devii tot ce iti doresti TU sa fii

Imperial Grill & Music

28 Martie 2020, 09:00-11:00

Zile
Ore
Minute
Secunde
Sorry, our sale is over, see you next time

Ciotu Lucian Ionel

Autor – coach – trainer

A acționa este despre a face primii pași – de aici și imaginea acestui eveniment, care te îndeamnă să-ți pui în mișcare corpul tău, indiferent ce fel de acțiune dorești să întrepinzi în viața ta.

Ca OM, gândurile tale obișnuite și intensitatea emoțiilor pe care le lași conștient să le REtrăiești zi de zi, reflectă capacitatea ta de PREZENȚĂ în viața ta sau, din contră, a trăirii în trecut.

Autenticitatea visului tău măreț, a pasiunii tale reflectă capacitatea de ACTIUNE în viața ta sau, din contră, a INacțiunii (fie ea încetinire fie blocaj) sau REacțiunii (la planul și acțiunea altora).

Cartea ACȚIONEAZĂ CA SĂ DEVII CINE ÎȚI DOREȘTI TU SĂ FII clarifică, pe de o parte care sunt cele 6 aspecte care te fac să te învârți în cerc în viața ta (ca într-un destin), și, pe de altă parte, îți propune să aplici sistemul R.E.B.O.R.N., spre a ți-o simplifica și a acționa cu eficiență către marele tău vis/sensul vieții tale.

Jocul alăturat cărții se dorește a fi o hartă a tuturor conștientizărilor tale, pe care le ai referitoare la subiectele capitolelor pe care ți le propune cartea, conștientizări pe care le vei avea pe parcursul citirii cărții.

Jocul reflectă practic cea mai profundă și mai conștientă STARE DE FAPT pe care o ai despre tine – pe care poți să o porți zilnic în agenda ta și să o vizualizezi de oricâte ori simți că te pierzi de la drumul tău – atât ca om cât și ca antreprenor.

Lansarea aceasta de carte este pentru toți oamenii care își doresc să se auto-depășească, să facă mai mult cu viața lor dar dintr-un motiv sau altul și-au încetinit sau și-au blocat acțiunea; și, inevitabil, și afacerea din spatele lor – dacă sunt deja antreprenori.

Ca ANTREPRENOR, nu știi de ce afacerea ta a încetinit, s-a blocat sau chiar regresează?

Nu știi de ce echipa ta, resursele și energia pe care i le pui la dispozitie nu dau rezultatele pe care le Aștepti ?

Ca antreprenor, Nivelul stărilor de PREZENȚĂ și de ACȚIUNE ale omului din spatele afacerii reflectă exact nivelul Afacerii sale.
Răspunsul este întotdeauna în interiorul tău: afacerea ta reflectă nimic altceva decât nivelul tău de dezvoltare personală, starea de PREZENȚĂ în viața ta, și capacitatea de Acțiune a ta ca Om si ca Antreprenor. Pentru că pur și simplu în interiorul antreprenorului este omul cu experiența, abilitățile și temerile sale.

Atât acasă (în viața ta) cât și la muncă (în afacerea ta) ești un model de nivel de leadership la care cei din jurul tău se raportează.

Ai așteptări mai mari ?
Așteptările tale sunt doar Ego-ul tău, sunt Poveștile din capul tău.

Ele nu reflectă realitatea nivelului tău de ACUM.

Ceri mai mult de la echipa ta: începe cu tine, crește nivelul tău de leadership și lasă deoparte povestile din capul tău.

Fie că ești angajat și vrei să-ți îmbunătățești viața,

Fie că ești antreprenor și vrei să-ți crești afacerea,

Te aștept la lansarea cărții și a jocului care te vor invita să lucrezi tu-cu-tine mai întâi (ca să crești), spre a-ți dezvolta, mai apoi, afacerea ta, dacă ai așa ceva.

Te aștept cu inima deschisă și plină de speranță pentru un viitor mai bun care ne așteaptă pe fiecare dintre noi.

Lucian–Ionel CIOTU – autor, coach și trainer de trezire a Acțiunii, economist pasionat de rezultate, cu peste 15 ani de experiență în vânzări (relaționare și leadership).